Možnosti plačila

Na strani imamo tri možnosti plačila:

  1. Plačilo s kreditno kartico (na primer Visa, MasterCard,…). V tem primeru že v zaključku naročila znesek takoj poravnate. Ob uspelem plačilu gre naročilo takoj v obdelavo. 
  2. Plačilo po predračunu. V tem primeru ob zaključku naročila prejmete na naveden elektronski naslov podatke za plačilo. Imate 3 dni časa za plačilo. Po treh dneh vaši izdelki niso več rezervirani in jih lahko prodamo drugim. Ko prejmemo plačilo, gre naročilo v obdelavo.
  3. Plačilo po povzetju: Izdelke plačate ob dostavi naročila. Pri nakupu rastlinjakov, konstrukcij ali posamičnih lokov je potrebno plačilo avansa. Preostanek se lahko poravna z gotovino ob dostavi.

Možnosti dostave

Glede na naravo izdelkov je odvisna tudi dostava. 

  1. Rastlinjaki: vse rastlinjake in dele, ki so večjih dimenzij, dostavljamo z lastno dostavo. V tem primeru vas prej kontaktiramo in sporočimo datum predvidene dostave. 
  2. Ostali izdelke: ostale izdelke pošiljamo preko Pošte Slovenija. Izdelke odpošljemo v roku 5 delovnih dni od prejetega plačila. 
  3. Osebni prevzem: za vse izdelke je možen tudi osebni prevzem v Občini Straža. Točen naslov prevzema prejmete naknadno. 
 

Cena dostave manjših in lažjih izdelkov je 4,9 € z DDV. Poštnina večjih in težjih izdelkov je 99 € z DDV (na primer posamičen lok rastlinjaka). V določenih primerih je dostava brezplačna – za vse rastlinjake in konstrukcije z mrežami.  

Vse cene so v evrih in vključujejo DDV, razen če je pri izdelku navedeno drugače.