Popusti prijateljev Janovega vrta

Na moji poti vrtnarjenja se srečujem z veliko osebami, ki imajo podobne želje, cilje, vrednote in trajnostno miselnost kot jaz. Z njimi sodelujem praktično vsak dan in iz prvih poslovnih stikov smo do danes postali že pravi prijatelji. In tako vam spodaj predstavljam moje prijatelje, s katerimi smo vam med drugim pripravili tudi popuste, ki jih lahko izkoristite pri nakupu v njihovih trgovinah. 

Robi in Tjaša Vrt Obilja

Tjaša in Robi - Vrt Obilja

Robi in Tjaša sta ena izmed krivcev, da sem se začel ukvarjati s tržnim vrtnarjenjem. Njune vsebine o sonaravnem vrtnarjenju brez prekopavanja so poučne, razumljive in prav vsakega vsaj malo potegne v vrtnarjenje. Na njuni strani lahko poleg koristnih nasvetov najdeš tudi izdelke, ki naredijo vrtnarjenje še bolj zabavno in enostavno. 

KODA ZA 10 % POPUST:

janovvrt10

SPLETNA STRAN:

SPLETNA TRGOVINA:

Martin Veselko Ori Tools

Martin Veselko - Ori Tools

Martin je strastni vrtičkar in inovator na področju orodij za vrtnarjenje. Njegova orodja nam bistveno pomagajo pri boju s plevelom in izboljšanju prsti. Delanja novih zasaditev brez njegovih širokih vil, si več ne predstavljam. Zemljo prezračijo in razrahljajo. Ko nastopi plevel, posežem po orodju Ori, ki je zelo robustno orodje za odstranjevanje plevela. 

KODA ZA 10 % POPUST:

janovvrt10

SPLETNA STRAN:

Saša in Boštjan Mikrozelenje Šebenik

Saša in Boštjan - Mikrozelenje Šebenik

Na Sašo in Boštjana sem naletel, ko se je zaključevala moja prva vrtnarska sezona. Pozimi sem iskal nove priložnosti in hitro sem našel njuno spletno stran. Saša mi je razložila vse pozitivne učinke uživanja mikrozelenja in kakšno ogromno hranilnost vrednost ima. Na njuni strani najdeš vse za domačo vzgojo mikrozelenja. 

KODA ZA 10 % POPUST:

janovvrt10

SPLETNA STRAN: