Popusti prijateljev Janovega vrta

Na moji poti vrtnarjenja se srečujem z veliko osebami, ki imajo podobne želje, cilje, vrednote in trajnostno miselnost kot jaz. Z njimi sodelujem praktično vsak dan in iz prvih poslovnih stikov smo do danes postali že pravi prijatelji. In tako vam spodaj predstavljam moje prijatelje, s katerimi smo vam med drugim pripravili tudi popuste, ki jih lahko izkoristite pri nakupu v njihovih trgovinah. 

Robi in Tjaša Vrt Obilja

Tjaša in Robi - Vrt Obilja

Robi in Tjaša sta ena izmed krivcev, da sem se začel ukvarjati s tržnim vrtnarjenjem. Njune vsebine o sonaravnem vrtnarjenju brez prekopavanja so poučne, razumljive in prav vsakega vsaj malo potegne v vrtnarjenje. Na njuni strani lahko poleg koristnih nasvetov najdeš tudi izdelke, ki naredijo vrtnarjenje še bolj zabavno in enostavno. 

KODA ZA 10 % POPUST: janovvrt10

SPLETNA STRAN: vrtobilja.si

SPLETNA TRGOVINA: trgovina.vrtobilja.si/

podjetje skaza - posoda bokashi organko

Z njihovimi izdelki sem v stiku že od leta 2020 in jih redno uporabljam. Najbolj priročna je zagotova posoda Bokashi Organko. Gre za posodo, v kateri zbiramo kuhinjske odpadke kar v stanovanju in jih kasneje v tej posodi tudi sfermentiramo. Od začetka prodaje njihovih izdelkov do danes so predstavili že kar nekaj novosti in izboljšali videz posod. Kako točno se posodo za fermentiranje kuhinjskih odpadkov uporablja, poglej na njihovi spletni strani zapisani spodaj. 

KODA ZA 10 % POPUST: JAN10

SPLETNA STRAN: bokashiorganko.si

Skaza
Saša in Boštjan Mikrozelenje Šebenik

Saša in Boštjan - Mikrozelenje Šebenik

Na Sašo in Boštjana sem naletel, ko se je zaključevala moja prva vrtnarska sezona. Pozimi sem iskal nove priložnosti in hitro sem našel njuno spletno stran. Saša mi je razložila vse pozitivne učinke uživanja mikrozelenja in kakšno ogromno hranilnost vrednost ima. Na njuni strani najdeš vse za domačo vzgojo mikrozelenja. 

KODA ZA 10 % POPUST: janovvrt10

SPLETNA STRAN: mikrozelenje.si