Search

040 865 659 (Jan)

031 355 358 (Ivan)

Lepilni trak za popravilo folije rastlinjakov

Lepilni trak za popravilo folije rastlinjakov je skorajda nujen pripomoček vsakega vrtnarja. Omogoča hitro in enostavno krpanje raztrganin in ostalih poškodb folije rastlinjaka. Je UV obstojen in odporen na vse vremenske razmere. Je močnejši od klasičnega lepilnega traku in izdelan posebej za popravilo folije rastlinjaka. Lepilni trak za rastlinjake je širok 6 cm in v dolžino meri 10 m.

6,90  z DDV

Opis

lepilni trak za popravilo folije rastlinjakov

Lepilni trak za rastlinjake

Lepilni trak za popravilo folije rastlinjaka je močnejši od navadnega lepilnega traku. Je UV obstojen in vodoodporen, zato je primeren za vse vremenske razmere. Je trpežen in odporen na staranje.

Primeren za poškodbe folije od raztrganin (npr. toče). Zelo dobro se lepi na površino (folijo). Priporočam pa, da folijo zalepite iz notranje in zunanje strani. Tako bo vse skupaj bolj obstojno. Prav tako pred lepljenjem očistite in osušite folijo. 

Ker se folija rastlinjaka rahlo spreminja glede na temperaturo priporočam, da se popravila rastlinjaka z lepilnim trakom za popravilo folije rastlinjaka lotite pri temperaturi nad 5 °C. Hkrati priporočam, da tega ne počnete v prevročih razmerah (nad 40 °C). V teh primerih je namreč folija precej drugačna in bo lepilni trak slabše opravil svojo funkcijo.

Lepilni trak za rastlinjake odrežite na dolžini, ki jo potrebujete, preostanek lepilnega traku pa lahko skladiščite na suhem in temnem prostoru, če bi ga potrebovali še kdaj. Sonce in toplota lahko vplivata na lepilni trak, zato res priporočam, da ga spravite na hladno in temno.

Dodatne informacije

Višina

6 cm

Dolžina

10 m

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Lepilni trak za popravilo folije rastlinjakov”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran za delovanje uporablja korenčkove piškotke. Druge sestavine (nastavitve) lahko spremeniš tukaj.